Fajny jako przenosny to tak a tak z ciekawosci do czego ten lapek?
Jakiego Laptopa kupić ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez delanoplkilka osób odradzało mi Lenovo jak kupowałem lapka
Po trzech latach tyrania dell ani razu nie strzelił focha. Ciekawe co będzie jak się skończy gwarancja NBD? Jedyny minus, to że bateria trzyma już tylko 1-1.5h (podświetlenie ok 80-90%, wifi, bt, ustawienia na max wydajność), a na poczatku dawała radę ok 4h.
Po trzech latach pracy na własnym laptopie z matową matrycą z przesiadkami na służbowy z błyszczącą, laptopa z błyszczącą matrycą nie wziąłbym za darmo.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
ciekawa dysputa, jedyne co mnie bawi do łez, to argument "sprzedawca odradził xxx lub też polecił xxx"
Sprzedawcy w sklepach komputerowych mają 'extrasy' za sprzedaż pewnych marek. Nie tylko w sklepach komputerowych ale i pozostałych RTV, płytki ceramiczne itp.
Jeśli sprzeda 'ileśtam' sprzętu danej firmy dostanie fajną kurtkę czy inną nawigację.
Wiem z pierwszej ręki i już dawno przestałem się kierować opinią sprzedawcówbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Są w sprzedaży jeszcze laptopy o matrycy 15,1'' lub 15,4''?
Bo wydaje mi się, że teraz większość laptopów jest robiona pod oglądanie filmów - mają matryce bardziej panoramiczne, a jak ktoś potrzebuje do internetu, maili i przeglądania dokumentów na laptopie to na tych matrycach bardziej zbliżonych do 4:3 było lepiej.
Komentarz
-
-
jakiego lapka do 1,5K
Pomóżcie koledzy/kuleżanki jakiego lapka kupić...
-cena max 1,5K albo i mniej
-głównie do internetu, no i może coś tam obejrzeć
-15,6
może coś znajdę niegłupiegoByła O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Miałem kupić 17kę ale jak zobaczyłem "na żywo" jak jest wielka to zostanę przy 15ceJestem zdecydowany na kupno tego laptopa:
Informacje o ASUS K53SC-SX310V i5/4GB/500GB/GT520/LED/W7HP - 2300904304 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2012-05-08 - cena 2369 zł
Macie jakieś doświadczenia z powyższą konfiguracją? Cena w stosunku do jakości wydaje się być ok, jak myślicie?
Komentarz
-
-
Proszę o opinię znawców sprzętu. Do użytku multimedialnego-domowego
np o takich parametrach http://allegro.pl/asus-x53sd-x53sc-i...333014724.html
a może taki (cieszy się wzięciem) http://allegro.pl/laptop-asus-x53tk-...339504857.htmlO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
zanim kupicie asusa popytajcie w sklepach nt. ich serwisu :idea:
casuper, z taniości to raczej nie pchaj się w amd - raczej jakiś intel b cośtam-sporo wydajniejszy.
niedawno polecałem komuś hp 630 na intelu b970 - za 1730pln z win7 i taką tam torbą od hp. dodatkowa zaleta: matowa matryca zamiast lusterka i całkiem pancerna obudowa - żona ma służbowo coś z tej serii hp (6xx) od 2 lat, codziennie w użytku w pracy i w domu i poza wytartymi podparciami nadgarstków brak śladów używania. wada: brak klawiatury numerycznej
Komentarz
-
-
Poszukuję laptopa w cenie do 1500 zł brutto, do domu, głównie do przeglądania internetu, poczty elektronicznej, filmów i pracy z dokumentami.
- Matryca 15 - 15,9",
- RAM: 1,5 - 2 GB,
- min. 2 USB (2.0 wystarczą),
- Wi-Fi,
- RJ-45,
- Bluetooth,
- czytnik kart SD przyda się, ale nie jest to konieczność,
- kolor czarny, srebrny lub inne, byle nie biały,
- waga, wysokość i czas pracy na baterii bez znaczenia,
- ma być solidny, mieć jak najmniej "świecidełek" i nie psuć się, na sprawdzonych podzespołach,
- preparowane marki: Asus, Lenovo, Samsung, Toshiba,
- sprawnie działający serwis (w razie problemów).
Takie coś wydaje mi się OK: http://allegro.pl/lenovo-b575-e300-2...395663540.html
Co myslicie? XP prof wystarcza całkowicie.
Komentarz
-
-
Chłopaki u mnie wybór zawęził się do dwóch modeli poleasingowego HP EliteBook 2530p za 1100PLN i nowego czy też prawie nowego, bo z dwuletnią gwarancją NextBusinessDay Dell latitude xt2 za 1800PLN.
Czy ktoś z was miał do czynienia z tymi laptopami, bo mam dylemat co wybrać, głównie do netu i VCDS'a.
Priorytetem jest praca na baterii.Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
a co powiecie na takiego Asus X53SD-SX845V W7HP
Procesor Intel® Core™ i3 2gen I3-2350M 2,3 GHz
Pamięć podręczna CACHE 3 MB
Ekran 15,6'', HD 1366 x 768 (16:9)
Typ matrycy świecąca, podświetlenie LED
Pamięć RAM 8 GB, DDR3, 1333 MHz
Dysk twardy 500 GB, SATA,
Model karty graficznej GeForce 610M Pamięć karty graficznej 2048 MB
Napęd, kamera Rodzaj napędu Super Multi DVD+/-RW/RAM Wbudowana kamera tak Komunikacja Karta bezprzewodowa (WiFi) 802.11b/g/n Bluetooth tak
Modem 3G nie Czytnik kart pamięci 4 w 1 SD, MMC, MS, MS Pro
Wyjścia / wejścia
Złącze USB 2.0 2
Złącze USB 3.0 1
Wyjście HDMI tak Wyjście VGA tak Tuner TV nie Wyjście S/PDIF nie Parametry fizyczne Wymiary (wys. x szer. x gł.) 33 - 35 x 378 x 253 mm Waga 2,6 kg Maksymalny czas pracy brak danych Wyposażenie Wyposażenie instrukcja obsługi, zasilacz, akumulator Dodatkowe oprogramowanie Office 2010 Starter Gwarancja Gwarancja 24 miesiące Typ gwarancji door to door Gwarancja międzynarodowa tak Gwarancja baterii 12 miesięcy
Komentarz
-
-
panowie chce kupić nowego lapka dla zony. zwykla 15 bez żadnych bajerów jej starczy internet itp. oby był w miare lekki i możliwie dobrze wyglądał. coś polecacie? slyszałem opinnię że win 8 nadaje sie do tych z dotykowym ekranem a do zwykłych lepiej wziąc 7? a jaka wasza opiniaBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
Komentarz